Salgsbeting-elser

På teamcare4.no kan du gi gaver til organisasjonens veldedige arbeid eller kjøpe produkter for å støtte arbeidet. Gavene er utformet som produkter i teamcare4s nettbutikk.

Når du betaler for et produkt, aksepterer og godkjenner du også salgsbetingelsene.

Selger er organisasjonen Care4 Starving Children (org. nr. 920 137 407)

Kjøper er den personen som er oppgis som kjøper i bestillingsskjemaet.

Det er en forutsetning for å gjennomføre et kjøp at du har tilgang til et betalingskort eller en annen betalingsform som er tilgjengelig i nettbutikken.

Avtaleprosess:

Bestillingen er bindende når bestillingen er sendt og betalt.

Hvis du kjøper et fysisk produkt (ikke en donasjon) har du i henhold til lov om angrerett rett til å gå fra kjøpet. Når Care4 Starving Children har mottatt din ordre vil vi sende produktet til deg med avtalt fraktmåte så snart som mulig. Vi vil holde deg orientert om fremdriften med ordren hvis det oppstår forsinkelser.

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøpet ditt. Angreretten gjelder forvarer. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen fra oss gir oss melding om at du vil bruke den (angrefrist). Varen du har kjøpt må sendes tilbake til oss senest 14 dager etter den dagen melding om bruk av angreretten ble gitt.

Ta kontakt og fortell oss om at du ønsker å benytte angreretten. Vi kan kontaktes på telefon 959 86 632 eller på e-post post@care4.no.

For at du skal kunne bruke angreretten må du leverer tilbake produktet du har kjøpt i samme mengde og stand som du mottok det. Hvis du har brukt eller undersøkt produktet på en måte som går utover det som er kreves for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon og det fører til at verdien på produktet reduseres, kan vi trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid ved bruk av angreretten. 
Det er du som kjøperen har risikoen for transporten av varen tilbake til Selgeren.

Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt, inkludert porto for forsendelsen. Tilbakebetalingen skal skje innen 14 dager etter at vi har mottatt angremeldingen, men ikke før vi har mottatt produktet i retur fra deg.

Tilbakebetalingen av kjøpesummen skjer ved samme betalingsmåte som du brukte da du bestilte, om ikke annet er avtalt.

Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.