Personvern-erklæring

Informasjon om hvordan dine personopplysninger behandles:

Det er viktig for oss i Care4 Starving Children at du som bidragsyter eller kunde hos oss føler deg respektert og trygg på hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Nedenfor har vi beskrevet hvilke personopplysninger vi har samlet inn, hvordan vi bruker dem og hvordan du går frem for å få informasjon om den informasjonen vi har registrert.

 1. Når du kjøper et produkt av oss eller gir oss et bidrag så registrerer vi informasjon om hvem du er. Informasjonen vi lagrer er:
  – Navn
  – Adresse
  – E-postadresse
  – Telefonnummer
  – Betalingsmåte

  Vi lagrer ikke informasjon om betalingskortet ditt. Den informasjonen brukes bare av betalingsformidleren når betalingen skal gjennomføres.
 2. Vi bruker informasjonen vi samler for å levere produktet du har kjøpt og som bilag til våre regnskaper som bekreftelse på at kjøp er gjennomført eller at vi har mottatt et bidrag.

  I tillegg vil vi også ta kontakt med alle som har gitt et bidrag for å kunne innrapportere rett til skattemyndighetene slik at dere får skattefradragene dere har krav på.

Hvis du vil ha innsyn i informasjonen vi har lagret om det så kan du sende en e-post til post@care4.no. Behandlingsansvarlig hos Care4 Starving Children er daglig leder.