Norge til Uganda og 1,5 millioner kroner senere

FØRDE – VEITASTROND – KAMPALA – OG 1.464.000 KRONER TIL SKOLEN!

Turen et fullført – 5.600 kilometer loggført og lageret av opplevelser og gode minner kraftig utvidet!

Var faktisk mye mer følelser enn jeg tenkte da jeg syklet de siste kilometerene gjennom Kampalas gater og til målet. Blir rart å stå der igjen 1. august og starte på tilbaketuren til Norge.

Fra 15 kuldegrader på Hemsedalsfjellet til 38 pluss varmeste dagen i Uganda, regnværet som fulgte oss gjennom Europa, tre punkteringer, ett dekkskifte og en defekt sykkel i Uganda, ellers ingen problemer. Mer beinstyrke og kondisjon, mindre mage og ingen rompeproblemer. Og viktigst av alt – en god start for skolen vi skal bygge der arbeidet allerede er i gang.

Stor takk til John, Morten, Else-Marit og Bård som var godt følge på deler av turen, Bård både i Europa og Uganda. Gleder meg til alle gode og miljøskapende meldinger på tilbaketuren.

Og ja – jeg er stolt over å ha nådd dette målet, det er mulig å sette seg mål og gjennomføre det om du har passert 50. Fredag kan jeg feire 74-årsdagen min – om du lurer på hva jeg ønsker meg den dagen er det et bidrag til skolen vår, den som skal bli den beste yrkesskolen for de mest sårbare ungdommene i Uganda. Vipps-nummeret er fortsatt 518835!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *