Tusen takk!

For en fantastisk velkomst hjem noen dager med alle hilsener og gratulasjoner fra venner nært og fjernt, og også alle bidrag til arbeidet som betyr så mye for meg.

Jeg føler meg priviligert som får anledning til å skape nye liv for barn som ellers ikke hadde noen framtid. Det ville vært umulig uten innsatsen og hjelpen fra alle dere. Jeg setter pris på alle de gode ordene, men er realist nok til å vite at når vi i dag hjelper 1.000 barn hver dag med mat og skolegang så er det fordi jeg får bringe videre det dere er med å skape. Slik vi nå sammen bygger en fantastisk skole for ungdom fra de mest håpløse forholdene.

For to dager siden møtte jeg Hildah på bildet. Ei foreldreløs jente som har gått gjennom alt for mye tøft sine 15-16 år. Alt hva dette arbeidet betyr for meg kan oppsummeres i møtet med Hildah denne dagen. En trygg og glad jente som møter meg med et stort smil og stolt viser meg rapporten fra første semester som viser at hun lykkes. Jeg er sikker på hva det betyr når hun legger hånden sin på armen min når vi tar en selfie og hun spontant sier «daddy Kristian – I am so happy now».

Du kan banke på dører, gå eller sykle eller hva som trengs for å skaffe midlene som trengs til barna våre – en Hildah er mer enn nok til å gjøre det vel verdt det. Og vi har ikke en – men 1.000 Hildah-er nå, tenk hva det betyr! Og tenk hvordan det føles å bli sett som den «daddy» de aldri fikk i sine liv!

Og aldri vil vi tenke det er nok. Kan vi så skal vi. For ingen barn fortjener å ha det vondt!

Tusen, tusen takk alle sammen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.