6000km på sykkel hjelper på både bein og kondis

Ble vekket 07.00 med melding om at sykkel var på vei, garantert i Mbale før 10.00. Men vi vet bedre, derfor ble det en helt spesiell tur opp til topps på Mount Elgon i dag, til fots med guide Gabriel som var noe skeptisk til at gamlingen skulle gå opp det bratte fjellet. Men han fikk se, nærmere 6.000 km sykling hjelper på både bein og kondis, og Bård er jo bare sånn!

Så nå har vi vært oppe på 1.837 meter og skuet inn i Kenya og ut over store deler av Uganda.

Sykkelen? Den kom kl. 10.00 african time, det vil si den ankom Mbale 16.00 – da var vi forlengst nede etter fjellturen vår. Men er det så farlig, da, vi er friske og raske, får mat nok og opplevde en flott dag i fjellet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *