Care4 Starving Children - vår julekampanje

La oss sammen skape en annerledes jul for noen som virkelig trenger vår hjelp!

Tilbake til forsiden

Nature

Julepakka til familier i slummen

125 kroner sikrer en familie en jul uten sult - vi ønsker å hjelpe mange!

Mange av ungene kan knapt huske sist de fikk smake annet enn mais og spisebananer. Skolemåltidene er posho - maisvelling til frokost, maisgrøt med bønner til lunch. Derfor er samlingen vi har med dem til jul hvert år så spesiell, for da får de kylling og chips og en liten brusflaske. Det er stort.

Alle de 1.000 barna vi hjelper bor med alenemødre som ikke har noen mulighet til å sørge for mat til familien. Nå under korona-tiltakene er det blitt enda verre, siden mulighetene for de småjobbene de av og til fikk også er borte. Derfor sulter mange nå, og vi får rapporter om barn som ikke har klart den lange perioden uten mat hver dag. Barna våre er slik sett heldige med sine to daglige måltider. Verre kan det være for både mødre og søsken. Derfor ønsker vi å gi dem noen dager uten de verste bekymringene i jule- og nyttårshelga. Det er ingen overdådig feiring, men nok til at de skal kunne holde sulten unna, og føle at jula er en spesiell tid.

3 kilo ris
1 kilo sukker
Bønner
Salt
Matolje
Juice
- og en høne!

En slik for dem eventyrlig pakke som vil gjøre jula til en tid med litt mindre bekymringer vil koste oss 125 kroner. For en "familiepakke." Derfor ønsker vi å hjeple mange. Da trenger vi din hjelp. VIPPS på 518835 eller til bank-konto 37851145630 merket "Julepakke" er alt vi trenger.

Vi håper også mange kan se dette som en god alternativ julegave. Tar du kontakt på mail: post@care4.no kan vi hjelpe deg med gavekort du selv kan printe ut med informasjon om at din julegave er en helt spesiell jul for en familie i slummen i Uganda. En drøm for oss er også at bedrifter kan se dette som et godt alternativ til andre aktiviteter eller oppmerksomheter til jul. Det er veldig mye god og viktig juleglede i disse kronene.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om vår jule-aktivitet på tlf. 97680228 (John) eller 95986632 (Berit). Jeg reiser til Uganda igjen 6. november, og vil gjøre mitt beste for ungene der nede, det kan bli travelt nok etter den lange korona-pausen. Men jeg skal i alle fall sørge for at hver eneste krone blir brukt på ungene, og at julekurvene kommer til dem som trenger det aller mest.

Dette er hva det dreier seg om. La barn få sine to daglige måltider slik at de kan ha overskudd og glede i skoledagen til å lære. Sultne barn lærer ikke! Vi har 1.000 barn nå som er avhengig av vår hjelp etter at de ble hjulpet vekk fra de verste forholdene. De har ikke familie som klarer å skaffe dem nødvendig mat. Men de har oss!! BIlde fra siste års juleavslutning.


Nature